Nieuws!

Nieuwe digitale mengtafel

Studiomaster digiLivE 16


16 ingangen, gemotoriseerde faders, groot 7-inch aanraakscherm, USB-poorten - alles wat u nodig heeft voor een perfecte live-mixing Digilive is het resultaat van jarenlange R&D die de ervaring van Studiomaster in signaalverwerking met de nieuwste technologieën combineert om je totale controle over je geluid te geven.
Hoewel ultracompact, maakt de digiLivE16 gebruik van het volledige potentieel van onze digitale mixerexpertise zonder enige functionaliteit in gevaar te brengen. Alle instellingen kunnen worden opgeroepen, waaronder, het belangrijkste, de faders - uniek in deze klasse van mixer. Volledige iOS-tabletbediening is ook op afstand beschikbaar via de ingebouwde Wi-Fi, zodat u zich vrij kunt mengen vanaf het bureau en overal in de zaal.
Er zijn 12 mic / line-ingangen en 2 stereo-ingangen allemaal routeerbaar via 16 bussen naar 8 gebalanceerde uitgangen. Daarnaast heeft de Digilive 16 ook een aantal professionele digitale interfaces - AES / EBU, SPDiF en twee USB. Het aanraakscherm van 1024 x 600 maakt de navigatie eenvoudig en intuïtief, in feite kan de digiLivE direct uit de doos worden gebruikt zonder een handleiding van 100 pagina's te hoeven lezen.
• High-definition 7 "aanraakscherm
• Snelle en nauwkeurige 100 mm gemotoriseerde faders
• Intelligente gebruikersinterface
• Informatieve en eenvoudige meting en navigatie
• 12 professionele microfooningangskanalen
• Ingebouwde Wi-Fi
• Dynamiek en effecten op elk kanaal
• 16 Input - 16 Bus - 8 Output
• Meerdere analoge en digitale in- en uitgangen
• 8 configureerbare slimme uitgangen
Geluid van studiokwaliteit, multi-effectengines en volledige dynamiekverwerking maken van DigiLivE de eenvoudige manier om uw geluid te mixen.

Nieuw speelgoed!

16-11-2016

Voor de DJ's onder ons: nieuwe mixers, headphones, licht- en lasereffecten enz... Kom ze snel bekijken!

Aanbieding!

Nu voor €139 (ipv €215)

Geldig vanaf 17/10/2016 tot einde voorraad

De Line 6 Spider IV 30 gitaarversterker Combo is enorm populair bij vele soorten gitaristen als gevolg van zijn veelzijdige assortiment amp modellen en rock tonen die alle gitaristen nodig hebben in hun collectie. Uitgerust met een 12" aangepaste Celestion speaker die 30 watt pure kracht biedt, evenals het aanbieden van een grote toon, beschikt deze versterker ook over 12 amp modellen voor een veelzijdige uitvoering, met inbegrip van clean, twang, blues en nog veel meer. Extra functies omvatten 7 slimme effecten, 4 gebruiker programmeerbare kanalen, ingebouwde tuner en gratis toegang tot Spider online. Met al deze fantastische functies biedt de Line 6 Spider IV 30 Gitaarcombo de perfecte beginner amp, tegen een betaalbare prijs.